Notable alt!

Un dels primers objectius dels nostres joves fondistes ha estat assolit! Ferran Bochaca i Jonathan Gázquez s'han classificat per a participar amb la selecció catalana en el proper Campionat d'Espanya de Cros de la categoria juvenil a Jaén.
El Campionat de Catalunya Juvenil, que ha tingut lloc a Vic, ha estat un bon campionat per a ells. Jonathan a sortit molt fort, amb l'Ibrahim i el Lluc. De seguida han fet forat i s'han desmarcat de la resta. Mentres, en Ferran, realitzava una pèssima sortida, que no li permeteia posicionarse més enllà de la posició 40 en el primer quilòmetre. La seva disposició en el carreró de sortida no era la lògica pel seu nivell... Qui ha fet la distribució? Ferran a darrera de tot.... valga'm Déu!
Poc a poc el ritme de sortida ha anat passant factura a Jonathan, especialista en 800 i 1500m.ll., mentres que en Ferran es trobava més còmode amb la distància i s'anava atansant al grup de davant. Minut a minut Ferran retallava la distància, fins contactar amb Vicenç Valls i Jonathan. En Vicenç ha aguantat molt bé l'escomesa i Ferran no ha pogut avançar-lo. A la , el de la Pobla, s'ha hagut de conformar amb la medalla de fusta. Per la seva part Jonny tampoc ha pogut frenar els atacs de l'olotí Joan Oliveras i ha arribat en 6a posició. Però el regust es positiu, estem contents!
La festa hagués pogut ser complerta si en Sergi López fos més prop del seu millor nivell. Però la veritat es que poc més pot fer entrenant sol a Oliana, on no té els mitjans necessaris. Esperem que aviat això pugui canviar. Malgrat tot, al menys Sergi i Sally (que a participat per ajudar a puntuar el FCB) podran participar el proper dia 8 de Març, amb el FC Barcelona, en el Campionat d'Espanya de cros per clubs que tindrà lloc a Càceres, acompanyant així a Ferran (AAC) i Jonathan (FCB). No podem demanar més!

Comentaris

Entrades populars