Arnau, 7"96 en 60m.t. juvenil (Rècord de Catalunya)

No puc, ni vull disimular la meva felicitat! L'Arnau Erta ha establert un nou rècord de Catalunya de 60m.t. indoor juvenil, al marcar 7"96 en la prova d'aquesta categoria que ha tingut lloc avui, com a prèvia de les proves absolutes de la Reunió Internacional Indoor cel·lebrada al velòdrom Lluis Puig de la capital valenciana. Aquest registre és la segona millor marca espanyola de tots els temps, per darrera dels 7"73 que Eusebio Càceres té com a rècord d'Espanya, i avançant els 8"00 de Lànder Gil, actual campió d'Espanya Juvenil indoor i a l'aire lliure 2008.
Malgrat no sortir bé, ja que ha estat pràcticament el darrer en la reacció al tret (0'224), Arnau s'ha sobreposat a aquest hàndicap i ha remuntat fins la primera posició, establint aquesta extraordinària marca, que rebaixa en 6 centèsimes el rècord que ell mateix posesia des de la temporada passada.
A una setmana del Campionat de Catalunya Juvenil Indoor a Vilafranca i a tres del Campionat d'Espanya Juvenil Indoor que ha de tenir lloc a Oviedo, l'Arnau es va trobant amb el seu millor estat de forma. Malgrat tot, la prudència sempre ha de ser la principal companya en aquest viatge vers les medalles. Sense anar més lluny, la temporada passada l'Arnau va ser 5è en el Campionat d'Espanya Indoor a Sant Sebastià, malgrat arribar a la final amb la millor marca espanyola de la temporada. Les tanques sempre poden aportar sorpreses. La prudència, la modèstia, la concentració fins l'arribada, així com el respecte a tots els competidors, han de presidir els enfrontaments.
Per acabar voldria també felicitar l'Ascen, una gran entrenadora, que no sempre ha estat reconeguda a casa nostra com ella és mereix. Malgrat tot, les marques de Jackson, Bruna, Arnau, Paola, etc... són el millor premi per aquesta excepcional preparadora.
Gràcies Ascen!

Comentaris

Entrades populars