Laia Vilalta torna a les pistes

La Laia torna a les pistes després de quasi dos anys d'aturada forçosa per una fascitis plantar. Una lesió que l'ha apartat de l'atletisme en el millor moment de la seva trajectòria esportiva, quan tot just s'estava consolidant en el panorama atlètic espanyol. Feia poc que s'havia proclamat campiona d'Espanya Júnior, sots-campiona d'Espanya Promesa, 6a en el Campionat d'Espanya Absolut d'aire lliure i internacional amb la selecció espanyola júnior i promesa en la prova de 400m.ll.
Eren moments de felicitat i justificada il·lusió, que es van truncar sobtadament.
Malgrat tot la Laia no ha deixat mai de lluitar, tot buscant la sortida d'un túnel massa llarg. Innumerables viatges a consultes mèdiques i el recolzament de tots els que l'estimem, han donat com a resultat la fi d'aquest calvari. El suport de la família, la parella, el club, els amics i l'entrenador, han fet més suportable aquest mal tràngol.
Ja fa quatre mesos que Laia ha tornat als entrenaments amb encomiable esforç i perseverància, sobreposant-se a les lògiques molèsties provocades per un parèntesi tan llarg lluny de les pistes. Com a tècnic gaudeixo dia a dia amb la seva entrega en els entrenaments. La seva actitud és un model per als/a les més joves, especialment per a l'Alba, que a la fi podrà gaudir de l'experiència i els consells d'una gran atleta i companya.
Pot ser encara som una mica lluny del nivell que ella mateixa es demana per tal de veure-la corrent a la campanya indoor que tot just és apunt de començar. Però sens dubte la veurem a la temporada 2009 d'aire lliure.
Benviguda, Laia!

Comentaris

Entrades populars