Arriba la Pista Coberta

Aviat començarà la nova temporada de pista coberta. Com ja fa massa anys, les competicions tindran lloc a la pista desmuntable que alberga el Pavelló del Vi de la ciutat de Vilafranca, pocs dies desprès d'haver cel·lebrat la Nit de Reis.
Haurem d'esperar un any més (potser quelcom més!) per poder gaudir de la nova pista indoor de Sabadell.
L'espera per gaudir d'una instal·lació a l'alçada del nivell atlètic de Catalunya, s'està fent insofrible. Molts vam haver d'emigrar a Saragossa per disputar els Campionats de Catalunya Indoor, allà pels anys 80. Després d'un periode sense Campionat, vam creure que gaudiriem d'una pista coberta un cop realitzat el Mundial Indoor al Palau Sant Jordi l'any 1995. Res més lluny de la realitat! Des d'aleshores ens hem hagut de conformar amb competir en un pavelló que no reuneix les condicions per competir amb les millors garanties: llum, temperatura, zona d'escalfament, etc. A més, la pista està cada cop més gastada i malmesa, resultat del pas dels anys i dels continus procesos de muntatge i desmuntatge. Resumint.... un any més en el purgatori atlètic. Que hi farem!
En allò que fa referència al nostre grup, esperem que sigui un any d'èxits per a tots aquells que preparen amb il·lussió les proves indoor, amb especial atenció al rendiment dels velocistes. Esperem que els noms d'Alba Aguilà, Laia Tinoco, Laura García-Fojeda i Ramón García, figurin ben dalt de les classificacions i obtinguin algun metall en els Campionats Autònomics, i perquè no dir-ho, que l'Alba també ho pugui fer en els Estatals.
Els fondistes també participaran en les proves indoor, encara que sense oblidar la temporada de Cros. Molts seran els cridats a fer-ho, i alguns d'ells, també amb serioses possibilitats de triomf. Jonathan Gázquez, Ferran Bochaca, Alfons Farran, Sergi López..., parteixen amb més possibilitats, però tampoc hem d'oblidar a Sílvia Mascaray, Sally Gázquez o Lourdes Mir, que faran tot el possible per lluitar pels pòdiums.
A tots ells i a la resta del grup, força i molta, molta sort!

Comentaris

Entrades populars