També són guanyadors!

Jonathan Gázquez i Alba Aguilà també han participat en el Campionat d'Espanya Juvenil a Motril. Per a ells ha estat el moment de certificar una gran temporada.
Jonathan arribava a la ciutat andalusa amb un excepcional bagatge. Actual campió de Catalunya Juvenil dels 1500m.ll. en pista coberta i a l'aire lliure; membre de la Selecció Catalana que es va proclamar campiona d'Espanya Juvenil de Cros; sots-campió al Campionat d'Espanya Escolar 2009 en la prova de 800m.ll.; i obtenció d'una excel·lent marca d'1'54"87, mínima per al Campionat del Món Juvenil.
El plantejament a priori era lluitar per les dues primeres posicions als 800m.ll. i així revalidar la mínima i poder assistir a la cita mondialista. Un objectiu ambiciós, més i quan les darreres dues setmanes Jonathan no havia entrenat gaire bé. La concentració en els darrers exàmens de Batxillerat i alguna complicació de salut li havien restat dies d'entrenament. Malgrat això el lleidatà va lluitar al límit de les seves possibilitats en una prova de molt alt nivell. Els andalusos Alejandro Estévez (1'53"32) i Enrique Morales (1'53"92) van erigir-se en grans protagonistes d'una excepcional final, on els 4 primers van realitzar la mínima requerida per la RFEA per assistir al mundial. Jonathan va tancar aquesta petit grup de privilegiats, amb la 4a posició.
En definitiva, i malgrat la lògica desilusió per no poder assistir al Mundial, Jonathan ha tancat la millor temporada de la seva vida, més i quan fins aquest any la seva millor posició en un campionat d'Espanya Individual havia estat la 12a.

Per la seva part l'Alba també acudia a aquest Campionat d'Espanya amb una gran trajectòria. Campiona de Catalunya Juvenil Indoor de 60m.ll. i sots-campiona en 200m.ll.; Bronze als autonòmics absoluts indoor en 200m.ll.; Bronze també en els Campionats d'Espanya Juvenil Indoor en 200m.ll.; i doble sots-campiona autonòmica juvenil a l'aire lliure en 100 i 200m.ll. Resumint, un excel·lent primer any en la categoria juvenil. Malgrat això, sabiem que era molt difícil aconseguir una medalla, però no impossible. Després de 2 rondes, l'Alba arribava a la final, i un cop allí només quedava lluitar per atansar-se al podi. A la fi l'Alba assolí una 5a posició amb 26"16 (-0'4), a 3 centèsimes de la seva millor marca i la sensació d'haver fet bé la feina. També el petit estímul d'haver set la primera atleta del 93 a la final.... pot ser l'any que bé!

Comentaris

Naaaaaaiiraa!:) ha dit…
wnoo sii, no ha estat mal esta tempoorada! he fet tot el k he pogut:) ara avere com em va el 100 i el relleu!!! engaaa quiiiim fins staa trdee!;)

Entrades populars