Noves i valuoses incorporacions

El grup contínua creixent. Dos significatius atletes han decidit fer el pas i ingressar en el nostre nucli, engreixant encara més la nodrida relació d'esportistes que comparteixen entrenament sota la meva direcció. Es tracta de la marxadora Paula Martínez Cacheiro (92/FCB) i el migfondista Llorenç Sales Ferré (88/AAC).
Paula Martínez, dirigida la passada temporada per Montserrat Pastor, és l'actual campiona d'Espanya Júnior en 10.000m.m. i fou 9a a la Copa d'Europa de Marxa a Portugal. També representà Espanya en el darrer Campionat d'Europa Júnior que tingué lloc a Tallínn el passat més de Juliol, on es va retirar per lesió. Actualment l'atleta asturiana es recupera de l'operació de menisc de la que va ser intervinguda a principis d'Octubre. 
Per la seva part l'atleta tarragoní Llorenç Sales, que tot just abandona la categoria sub-23, és un dels més destacats migfondistes catalans amb una marca d'1'49"19 en els 800m.ll. i 3'50"07 en 1500m.ll., ambdós registres obtinguts en categoria promesa sota la direcció de Rafa Flores. 
Diferents motius han fet que hagin volgut donar un cop de timó i canviar la direcció tècnica de llurs entrenaments, confiant en la meva capacitat per continuar llur exitosa trajectòria, la qual cosa els agraeixo. Ara arriba el moment d'afrontar el repte de millorar els seus registres i consolidar la seva projecció dins el panorama atlètic català i espanyol.

Comentaris

Entrades populars