Campionat d'Espanya de Clubs Júniors Indoor

El dissabte es va cel·lebrar a la pista coberta de Sabadell el Campionat d'Espanya de Clubs en categoria júnior, amb la participació dels equips masculins de l'AA Catalunya, AD Marathon, Cuevas de Nerja UMA, FC Barcelona, ISS L'Hospitalet, JA Sabadell, Playas de Castellón, Puerto Alicantge OHL i Sympli-Scorpio 71. En categoria femenina s'enfrontaren els mateixos clubs amb l'excepció de l'AD Marathon i el JA Sabadell, que eren substituits per l'Sprint Atletismo Leon. Finalment el Playas de Castellón s'imposaria en categoria masculina, seguit pel Puerto de Alicante i el FC Barcelona. En categoria femenina, el campionat seria pel FC Barcelona.
Els/les nostres atletes han tingut una destacada participació en la competició, amb dues victòries, una tercera i una cinquena posició. Les victòries van arribar de la mà d'Arnau Erta i Alba Aguilà (FCB), que s'imposava en 60m.t. i salt de llargada respectivament. Arnau ho feia marcant uns excel·lents 8"10 en els 60m.t. i lluitant fins el darrer moment amb l'atleta del Puerto de Alicante Julián Santiago. La sorpresa va ser protagonitzada per Alba Aguilà (FCB) que en la seva primera participació en la prova del salt de llargada va establir una gran marca de 5'23m. El club va patir una baixa de darrera hora i ens va demanar la inclusió de la lleidatana en aquesta prova. La d'Alcarràs va competir a alt nivell i malgrat les clares deficiències tècniques, va poder guanyar la prova i de pas deixar les seves credencials per altres campionats. De ben segur que aquesta no serà la darrera ocasió en que veurem a l'Alba saltant en els fossats.
La tercera posició arribava era establerta per Jonathan Gázquez (FCB) en els 1500m.ll. amb un registre de 4'06"11, a 2 segons de la seva millor marca, la qual esperem que obtingui en les properes competicions, quan ja gaudeixi de millor ritme competició. Per la seva part Ferran Bochaca (FCB) si va poder establir el seu rècord en els 300m.ll., al tancar el crono en 8'50"41, rebaixant en 3" la seva anterior marca. El de la Pobla, més centrat en el cros, hauria pogut rebaixar més encara aquest temps de no sortir massa fort en la primera part de la prova.
El darrer atleta del club en participar fou Llorenç Farran, (JAS) que malgrat la seva joventut i inexperiència, va formar part de la posta de 800m del relleu suec del seu club. En la mateixa prova, Jonathan Gázquez (FCB) realitza el segon relleu, amb una distància de 600m.
També cal fer esment a la participació de dos lleidatans més, els dos en la prova de 800m.ll.  En categoria femenina Marina Manjón (AAC) arribava en primera posició amb 2'20"21, mentre que Jesús Gimeno (FCB) ho feia en 5a posició amb 2'00"84.