Arnau Erta s'imposa a la final del Campionat d'Espanya de Clubs Júniors

Arnau Erta Majó (FCB) s'ha imposat en la prova dels 110m.t. de la Final del Campionat d'Espanya de Clubs Júniors que ha tingut lloc el dissabte 30 d'Octubre a Castelló, realitzant una marca de 14"83. En l'esmentada prova s'enfrontaven 3 dels 4 atletes que dominen les tanques curtes a nivell estatal: Arnau Erta (semfinalista al campionat del Món Júnior), Ernesto Prados (Campió d'Espanya Júnior) i Julián Santiago (semifinalista al campionat del món Juvenil). L'atleta Lander Gil (sots-campió d'Espanya Júnior), a les files del Kraft-San Sebastián,  no ha participat en aquesta prova al no classificar el seu club per a la fase final.
En aquesta jornada també han competit 4 atletes del nostre grup d'entrenament. Es tracta d'Alba Aguilà (FCB), 4a en 100m.ll.; Jesús Gimeno (FCB), 4t en 400m.ll.; Jonathan Gázquez (FCB), 5è en 800m.ll., i Aleix González (ISS l'Hospitalet), 6è en 1500m.ll. Completaven l'expedició lleidatana Marina Manjón (AAC), primera als 800m.ll.; Haja Gerewu (FCB), guanyadora al llançament de disc; Paula Martínez (FCB), que obtingué una destacada 2a posició en la prova de 5 Km. marxa, i l'arbequina Montse Montalà (FCB), 6a en 1500m.ll.
Els resultats han estat els esperats per a les dates en les que ens trobem, quan tot just som treballant les bases per a la temporada que comença. Tots han competit més o menys lluny dels seus millors registres, però aportant uns valuosos punts a llurs equips en la lluita pel campionat.  La grata excepció ha arribat de la mà de Jesús Gimeno, 4t en 400m.ll.. amb 52"23, qui ha realitzat la seva millor marca personal en aquesta prova en la que tot just s'acaba d'estrenar i en la que, de ben segur, ens donarà molts bons moments en la campanya indoor i a l'aire lliure. 
Finalment el Futbol Club Barcelona va pujar al pòdium tant en categoria masculina com femenina, obtenint el que ha estat el seu millor resultat global en tota la història d'aquesta competició. Per la seva part el ISS l'Hospitalet (categoria masculina) i l'Agrupació Atlètica Catalunya  (categoria femenina) també van obtenir una meritòria 4a posició.

Comentaris

Entrades populars