I ara..... a treballar!

El dilluns 7 de Setembre hem donat el tret de sortida als entrenaments de cara a la nova campanya. Amb ells, han arribat les renovades ilussions, tan per aquest que escriu, com per a la resta de membres del grup. Ha arribat l'hora de plantejar-se nous rebtes, tan pels que ja fa anys que són amb nosaltres, com pels que ens acompanyen per primer cop en aquesta singladura.
Alguns no seguiran amb nosaltres. Canvis de residència, situacions personals dificilment compatibles amb l'atletisme i la impossibilitat de seguir el ritme, són els principals culpables. És llei de vida! Però per contra també tenim noves incorporacions. Des de la darrera tempora, el grup ha patit una important renovació amb l'entrada de joves i prometedors infantils, cadets, juvenils i júniors. Alguns ja han assolit meritòries fites, com és el cas d'Alba Aguilà, Jonathan Gázquez, Ferran Bochaca, Ramón García, Laura García-Fojeda o Daniela Bretón, medallistes en els Campionats d'Espanya i/o Catalunya de les darreres dues temporades. Altres s'hi han quedat ben aprop, com és el cas de Núria Dago, Sally Gázquez, Laia Tinoco, Víctor López, Jesús Gimeno, Claudi Minguell o Llorenç Farran.
Aquest Setembre els nouvinguts han estat Aleix González del Sant Cugat, Sergi López del FCB i de Genís Comella, Amaia Aldabó i Anna Vallverdú, tots ells procedents del Lleida UA. Llur il·lussió i l'experiència dels veterans (essent Laia Vilalta el màxim exponent) han de facilitar la cohesió en un grup ple d'espectatives. Alguns venen de lluny, altres són d'aquí casa, però tots busquen fer un salt endavant, depositant en mi una confiança que espero no defraudar, i que agraeixo amb escreix. Segur que l'esforç que hi invertirem farà que arribem a bon port.

Comentaris

Entrades populars